lauantai 7. syyskuuta 2013

Kesäkuvahaaste

Konkkaronkka heitti haasteen:

 Laita seitsemän kuvaa kesästäsi, selitä kuvat vain yhdellä sanalla, 

 ja haasta sen jälkeen seitsemän muuta blogia tekemään sama.


Tämmöiset kuvat keräilin kasaan. Samalla totesin, että tänä kesänä on tullut tosi vähän kuvailtua yleensäkään mitään ja Pasoa vielä vähemmän. Timon varastoissa varmaan olisi paljon parempia kuvia ja bloginkin kätköissä kesän ajalta, mutta ajattelin että kivempi kuitenkin tähän laittaa ennen julkaisemattomia "arkistojen aarteita". (Viimeisen kuvan kohdalla tein poikkeuksen, koska se vaan on minusta niin upea, että se ansaitsee tulla julkaistuksi tässäkin, bannerista se kuitenkin poistuu jossain vaiheessa...)



metsäretket

Johanna <3

lapsenvahti

pihaleikit

vesileikit

leirit

riemu!!!


Jännä juttu... ensin surin, että mitään uimiskuvia ei oikein ollut, sitten ajattelin että ehkä ei sitten ole kauheasti kesällä uitu. Ja nyt huomaan, että kahta kuvaa lukuunottamatta on vesielementti aika vahvasti läsnä! :D Aika lapsipainotteista settiä, mutta tätä meidän kesä on aika pitkälti ollut. Oleilua kotipihalla, jossa on kirmannut epälukuinen määrä omia ja vieraita lapsia, retkeilyä lähiympäristön metsissä ja rannoilla, leireilyä (apua!! eräleiriraportti on edelleen kirjoittamatta o_O ) ja lepäilyä. Melkein koko kesä oltiin agitauollakin. Olisi ollut jokaista kuvaa kohti toinen, joisa kaikissa Paso makaa reporankana lattialla, matolla, teltassa, ulkona, sisällä, lasten kanssa, yksin... Eli huilattu on myös huolella! :D Ne ei nyt vaan mahtuneet tähän maagiseen seiskaan. ;)

Haaste lähtee eteenpäin:

Hiisille
Uruguayhin
Sudenkadulle (päiväkirja käynee blogista..)
Toffelle
Shanialle
Inez-äipälle
ja 
Ruuhkavuosiratsastajalle



4 kommenttia:

  1. Kui mää tääl kuvis oon??? :O

    VastaaPoista
  2. No kun sää oot tärkeä osa meidän kesää. :) Ei vaan ollu tältä kesältä mitään lenkki- tai uimareissukuvia, ni piti tyytyä tommoseen.

    VastaaPoista
  3. Moi! Oon innokas tekemään noita bannereja ni tarvisitko ?

    VastaaPoista
  4. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista